idea.png


Measure & Understand


Increased selfinsights.


Coach en kandidaat leren elkaar kennen en de kandidaat wordt geactiveerd in het proces van ontwikkeling met een coachvraag. De ODC meting wordt gedaan, gevolgd door een debriefing waarmee inzicht in talenten en valkuilen wordt verkregen.


Offsite program in Italy

 

Verdieping en ontwikkeling in Italië, waar wij beschikken over onze eigen locatie. Een wandeling in de bergen maakt vaak onderdeel uit van het programma. Zelfontdekking vraagt om een omgeving waar u tot zichzelf kunt komen.
 

Chris2.jpg


Een waardevolle ervaring met nieuwe inzichten, wat heeft geholpen bij het helder krijgen van patronen en vinden van nieuw perspectief. De juiste berg beklimmen, met een glimlach."

- klant uit Zuid-Holland

 

iimproof-analyse.png


Analyze & Comprehend


Comprehended thematics.


Coach en kandidaat gaan door het proces van bewustzijnsverruiming (door Jung ‘individuatie’ genoemd) en krijgen zicht op persoonlijke thema’s. Van projecties naar ‘als … dan’-vaststelling van gedragspatronen en het teruggaan naar het ontstaan van de patronen.


Inner connection

 

Verbinding heeft soms creativiteit nodig. Social media, het nieuwe werken en individualisme zetten dit onder druk. Je raakt elkaar makkelijk kwijt. Een wandeling doornaar de rode zandsteen formatie levert verrassende inzichten op. Wat hoe verbind je eigenlijk met jezelf?
 

jeroen.png


In mijn rol als teamleider liep ik tegen een aantal vraagtekens voor mezelf aan. Een paar dagen de conrontatie met jezelf aangaan in een andere omgeving werkt hierin louterend!

- klant uit Noord-Brabant


placeholder.png


Develop & Practice


Leveraged talents and potential.


Op basis van de thema’s experimenteren met het veranderen van gedrags-patronen en comfortabel worden met het inzetten van meer authentiek gedrag. Casuïstiek, rollenspel en dialoog worden gebruikt om triggers en valkuilen te herkennen en ermee om te gaan.


Your discovery journey


De verantwoordelijkheid voor uw persoonlijke ontwikkeling ligt bij u zelf. Wat wij doen is meten, vragen, doorvragen, analyseren, confronteren, exploreren en samen ontdekken. Wij gaan niet vertellen hoe u in elkaar zit. We helpen u dat te ontdekken. 
 

bernard2.png


Ingesneeuwd als metafoor en dat waren we echt! Het spoor waar ik op zat was ook niet houdbaar meer voor mezelf. Hoe wil ik verder, was de vraag. Het traject in Italië heeft daar enorm bij geholpen!

- klant uit UtrechtPersoonlijk empowerment in Strategisch HR

De Strategische HR omgeving van ODIN Company die wij als corporate reseller beschikbaar stellen aan klanten, heeft de mogelijkheid om na de initiële ODC-metingen, regelmatige 'refresh-metingen' te doen. Daarmee wordt de ontwikkeling gevolgd en een tijdlijn van metingen en progressie van competentie ontwikkeling opgebouwd. Het vragen van 360 graden feedback is een zeer waardevolle functionaliteit waarbij feedback uit de omgeving op wordt gehaald voor specifieke ontwikkeldoelen van bepaalde competenties, bij geselecteerde feedback-gevers. Dit ondersteunt de prestatie- en beoordelingscyclus en is waardevol bij het opstellen van persoonlijke ontwikkelplannen.
 


frederik-jan italie 2.jpg


Het teruggaan in bepaalde gebeurtenissen in je leven, het gaan doorzien wat voor patronen daardoor zijn ontstaan die je eigenlijk eerder belemmeren dan stimuleren in je verdere ontwikkeling, wens ik iedereen toe. Ik heb bijzonder mooie herinneringen aan mijn programma in Italië, waarbij bijvoorbeeld de wandeling in de bergen mij nieuwe inzichten heeft geboden die ik niet zag aankomen.

Klant uit Zuid-Holland


I am a human being, not a human resource!
Henry Mintzberg