Learn and practice. Our workshops vary from half day to full day programs, depending on the subject and nature of the request and the number of participants. It's also possible to combine the contents of the workshops into bespoke workshop programs. To practice is crucial in our workshops. 'Learning by doing' assures sustainable result and at the same time it enhances the group proces. Contents are included.ODC Awareness


friends-talking.png


Snel een goed inzicht in wat de ODC meting te bieden heeft. De achtergrond van de meting begrijpen en de bijbehorende rapportages optimaal kunnen gebruiken. Dat biedt een sterk fundament voor toepassing in de praktijk. 


Deze workshop is vooral interessant voor leidinggevenden en HR professionals die niet de directe ambitie hebben om te gaan coachen, maar wel de ODC-meting willen doorgronden om hun rol te kunnen spelen bij de ontwikkeling van medewerkers.
Leadership


leadership.png


Ontdekken welk soort leiderschap het best past. Dát maakt leidinggevenden authentiek en daarmee geloofwaardig en betrouwbaar. Inzicht in verschillende leiderschapsstijlen en direct in de praktijk oefenen met casuïstiek en rollenspel.For who?


Deze workshop is vooral interessant voor (aankomende) managers en leidinggevenden die hun leiderschap eigenheid willen geven door hun authenticiteit in leiderschap te ontdekken, daarmee te experimenteren en verder te ontwikkelen.
Communications


conversation.png


Het vinden van een effectieve stijl van communiceren. Dat is voor iedereen verschillend. De workshop biedt inzicht in communicatie-patronen tussen zender en ontvanger en het kunnen afstemmen op elkaar op een manier die past.


 Deze workshop is interessant voor een brede doelgroep van professionals die communicatie willen verbeteren. Communicatie tussen twee mensen, maar bijvoorbeeld ook het presenteren aan groepen of communicatie in de context van vergaderen.workshops-chalkboard.jpgHet rendement van onze workshops vergroten we door deelnemers voorafgaand aan de workshops een voorbereidingsopdracht te geven, waardoor de beschikbare tijd effectief wordt benut. Deze opdracht omvat drie aspecten: over de persoon (wie ben je), over de inhoud (wat wil je leren) en over wat je inspireert (wat raakt je).The task of a leader is to get people from where they are to where they have not been
Henry Kissinger