ODIN logo.png

  



 

 

 

  

 

Logo-NieuwBestuur-2016.jpg 

 

 

De samenwerking met Odin company is er één vanaf het prille begin, sinds de laatste eeuwwisseling. Als corporate reseller van ODIN Company zijn wij in staat om ODC® (ODIN Development Compass) en de Strategische HR omgeving aan onze klanten aan te bieden, tegen aantrekkelijke tarieven en abonnementsvormen. Alle associés die onderdeel zijn van onze werkgemeenschap zijn minimaal level 1 geaccrediteerd en hebben ruime ervaring met ODC. Egon Hus is bevoegd om ODC accreditatie opleidingen te verzorgen.

Odin Company is er op gericht om met ODC HR-oplossingen te bieden aan haar Business-to-Business partners. Vanuit het hechte partnership wordt veel kennis uitgewisseld, gezamenlijk aan innovatie gedaan en waar relevant in projecten voor klanten samengewerkt. 



De samenwerking met Nieuw Bestuur bestaat sinds 2013. Het is een kennisplatform, ontstaan vanuit de volgende achtergrond. Veel organisaties bevinden zich in een transitiefase. De verwachting van de buitenwereld verandert razendsnel. Dit vraagt van bestuurders een nieuwe stijl van besturen: een open transparante houding, in verbinding met de stakeholders en de maatschappij en met oog voor de lange termijn. Belangrijk daarbij is het voorbeeldgedrag en de toon aan de top. 

Vanuit iimproof is Egon Hus als trainer verbonden aan Nieuw Bestuur. Daarnaast vervult de ODC-meting een steeds belangrijkere rol als instrument om bestuurders te ondersteunen bij hun ontwikkeling naar een 'Nieuwe Bestuurder'. Twee van de associés uit de werkgemeenschap zijn ook als coach verbonden aan Nieuw Bestuur.




Give me a job that suits me and I never have to work again
Confucius